csanytelekishe
csanytelekishe
Menü
 
Látogatók
Indulás: 2009-04-26
 
Idő
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
infó

Egyesület székhelye: 6647 Csanytelek, Volanter János tér 2.

Telefonszám: +36-30/269 42 77

e-mail:  csanytelekishe1968@gmail.hu

Csanyteleki Sporthorgász egyesület facebook oldala:   https://www.facebook.com/groups/1810726605848158/

Köszönjük, hogy Ön is támogatja adójának 1%-val az egyesületünk munkáját! Adószámunk a következő:      19984904-1-06

 Engedély, napijegy váltás: Csanytelek, Árpád utca 29 

Törköly Jánosné (tel.:+36-30/449-84-65)  szombat 14.00-18.00 között illetve telefonos egyeztetést követően, illetve napijegyet a Tiszára és a Meggyesi tóra Csanyteleken Vidács Lászlónál 06-30/995-01-95

 

Csanyteleki Sporthorgász Egyesület

A vizsga helyszíne: Remény Szociális Alapszolgáltató Központ Nappali Ellátottak Klub (6647 Csanytelek, Baross Gábor u. 2.)

érdeklődni: +36(30) 240-8428 Kecskeméti Csaba

  • február 1.
  • március 7.
  • április 4.
  • május 2.
  • június 6.
  • szeptember 5.

Kezdési időpont: 9:00

VÁLTOZÁS!

2017.06.01. napjától a Meggyes tó horgászrendje módosult!

Heti elvihető ponty száma 4 darab!

Heti viszonylat naptári hét hétfőtől- vasárnapig tart.

Csanyteleki Sporthorgász Egyesület vezetősége

A Meggyes tavon BOJLI illetve PELLET használata TILOS!

A Meggyes tó területén a vadfigyelő kamerák telepítése megtörtént!

Kedves Tagok!


Örömmel értesítünk Minden Kedves Tagot, hogy a mai nappal aláírtuk a 2027.december 31. napjáig szóló Meggyesi tó bérleti jogáról szóló hivatalos iratokat.
 

Üdvözlettel: Vezetőség

 

 Meggyesi tó víztérkódja 2016. január 01-től:   06-027

 

Infó található még a: facebookon a "sporthorgaszegyesulet.csanyteleki" oldalon

 

Köszönjük, hogy Ön is támogatja adójának 1%-val az egyesületünk munkáját!

Adószámunk a következő:    19984904-1-06

  

A Meggyes tavi rendezvények (versenyek) időtartama alatt csak a részvevőknek engedélyezett a horgászat!

 

 

Kérem a Tisztelt tagjainkat, hogy a kiértesítések, tájékoztatások megküldésének megkönnyítésére küldjék meg az e-mail címüket és telefonszámukat az egyesület e-mail címére: csanytelekishe1968@gmail.hu                                                                                                                           

 

  

Még nincs hozzászólás.
 

SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBEAUTYSALON - A szépség és egészségteremékek, amiket használok, és kedvezményesek. - MYBEAUTYSALON    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBOOKCLUB - KÖNYVEK, KÖNYVEK, ÉS KÖNYVEK - MYBOOKCLUB    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan! Debrecen, befektetési ingatlanok várnak! Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan!    *****    KÖNYVCLUB - VÁSÁRLÁS, OLVASÁS, AJÁNLÁS, KRITIKA - KÖNYVCLUB    *****    Téged is vár a Darius Lovasközpont! Csatlakozz hozzánk, alapíts istállót és versenyezz a lovaiddal!    *****    Little Corner // portálépítés, portálszépítés, fejlécek, designok és css kódok // Little Corner    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Karácsonyi spin off epizód Annàcska és barátnõi történetébõl és egyéb friss szösszenetek:)    *****    Édes kishúgom, Anna - új epizód a tiltott szerelem története folytatódik :)    *****    Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és aktuális posztjai a blogon:)    *****    Magyarország legnagyobb Demi Lovato rajongói oldala a 28 éves énekes-színésznõrõl!    *****    Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és egyéb írásai a blogon    *****    Sniffany esti meséi III. - Pornóellenzõk, goa, ketamin    *****    Hamar itt a KARÁCSONY,minél elõbb rendeljetek születési horoszkópot saját illetve szeretteitek részére, hasznos ajándék!    *****    Édes kishúgom, Anna - új epizód a tiltott szerelem története folytatódik :)